Locul unde expertiza medicală întâlnește grija și compasiunea.

Primește informații despre sănătate

Shopping cart

  Subtotal 0,00 lei

  View cartCheckout

  Psihiatrie

  Psihiatria la MetaMed

  Psihiatria este specializarea medicală care se ocupă cu diagnosticarea, tratarea și gestionarea tulburărilor mentale și a problemelor legate de sănătatea mintală. Psihiatrii sunt medici specializați în evaluarea și gestionarea unei game largi de afecțiuni, de la anxietate și depresie până la tulburări psihotice și de personalitate.
  La MetaMed, echipa noastră de psihiatrii oferă evaluare și tratament pentru o varietate de tulburări mintale, precum și consiliere și terapie pentru a ajuta pacienții să-și îmbunătățească sănătatea mentală și să-și recâștige echilibrul și bunăstarea.

  Când trebuie să te programezi?

  Este recomandat să te programezi pentru o consultație psihiatrică dacă ai experimentat simptome precum schimbări de dispoziție bruște, anxietate persistentă, tulburări de somn, dificultăți de concentrare sau alte modificări semnificative în comportamentul și starea ta mentală. Este important să discuți cu un psihiatru pentru a găsi cea mai potrivită opțiune de tratament pentru nevoile tale individuale.

  De ce să alegi MetaMed?

  • Echipă de psihiatri dedicată și experimentată, angajată să ofere îngrijire de cea mai înaltă calitate pentru sănătatea ta mentală.
  • Abordare personalizată și empatică, asigurând că fiecare pacient primește îngrijire individualizată și sprijin.
  • Utilizarea celor mai noi metode de tratament și terapii psihologice pentru a asigura rezultate eficiente și durabile.
  • Angajament față de confidențialitate și respectul drepturilor și opiniilor pacientului.
  • Promovarea autonomiei și recuperării pacienților, ajutându-i să-și recâștige controlul și să-și îmbunătățească calitatea vieții.

  Din echipa noastră de psihiatrie

  Dr psihiatru Ghinea Roxana

  Dr. Ghinea Roxana Elena

  Medic Specialist, Psihiatrie

  Echilibru mental, viață bună

  La MetaMed, ne angajăm să fim partenerul tău în călătoria către o sănătate mentală optimă și o viață echilibrată. Cu empatie, expertiză și sprijin, suntem aici pentru a-ți oferi îndrumare și tratament personalizat în fiecare pas al drumului.

  Întrebări frecvente

  Simptomele persistente precum anxietatea, depresia sau schimbările bruște de dispoziție ar trebui evaluate de un psihiatru pentru a primi îngrijire adecvată.

  Psihiatrii sunt medici specializați în gestionarea și tratamentul tulburărilor mentale, în timp ce psihologii se concentrează mai mult pe evaluarea și terapia comportamentală și cognitivă.

  Poți programa o consultație la unul dintre psihiatrii noștri prin intermediul platformei noastre online de programare sau prin apel telefonic la biroul nostru.