Locul unde expertiza medicală întâlnește grija și compasiunea.

Primește informații despre sănătate

Shopping cart

  Subtotal 0,00 lei

  View cartCheckout

  Cardiologie

  Cardiologia la MetaMed

  Cardiologia este specializarea medicală dedicată diagnosticării, tratamentului și gestionării bolilor și afecțiunilor care afectează inima și sistemul circulator. Cardiologii sunt medici special pregătiți să gestioneze o gamă largă de probleme cardiace, de la afecțiuni comune precum hipertensiunea arterială și bolile de inimă coronariană, până la probleme mai complexe, cum ar fi aritmii cardiace și insuficiența cardiacă. Prin intermediul evaluărilor preventive, teste de diagnostic și tratamente inovatoare, cardiologii ajută la menținerea sănătății inimii și la prevenirea complicațiilor care pot apărea în cazul afecțiunilor cardiovasculare.
  La MetaMed, echipa noastră de cardiologi oferă o gamă completă de servicii medicale pentru diagnosticul, tratarea și gestionarea afecțiunilor cardiovasculare. De la evaluările preventive la managementul bolilor de inimă cronice, ne dedicăm sănătății inimii tale.

  Când trebuie să te programezi?

  Este recomandat să te programezi pentru o consultație cardiologică dacă ai experimentat simptome precum durere în piept, dificultăți de respirație, palpitații, sau dacă ai factori de risc cardiovascular precum hipertensiune arterială, colesterol ridicat sau istoric familial de boli de inimă. Este important să consulți un cardiolog în mod regulat pentru evaluări preventive și pentru gestionarea sănătății inimii tale.

  De ce să alegi MetaMed?

  • Expertiză de vârf în cardiologie, oferind îngrijire de cea mai înaltă calitate pentru sănătatea inimii tale.
  • Abordare personalizată și empatică, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient.
  • Utilizarea celor mai noi tehnologii și metode de diagnostic și tratament pentru evaluări precise și tratamente eficiente.
  • Angajament față de siguranța și satisfacția pacientului, oferind o experiență de îngrijire medicală pozitivă și reconfortantă.
  • Parteneriat pe termen lung în gestionarea sănătății tale cardiace, oferind suport continuu și îndrumare în întreaga ta călătorie către o inimă sănătoasă și o viață fericită.

  Din echipa noastră de cardiologie

  Dr Cardiologie Ispas Alexandru

  Dr. Ispas Alexandru

  Medic Specialist Cardiologie, clinică și intervențională
  Dr Cardiologie Costea Camelia

  Dr. Costea Camelia

  Medic Specialist, Cardiologie

  Inimă sănătoasă, viață fericită

  La MetaMed, inima ta este în mâini sigure. Ne angajăm să oferim o îngrijire cardiologică compasională, expertă și personalizată pentru fiecare pacient.

  Întrebări frecvente

  Simptomele precum durerea în piept, dificultățile de respirație sau palpitațiile ar trebui luate în serios și să fie evaluate de un cardiolog.

  Factorii de risc includ hipertensiunea arterială, colesterolul ridicat, fumatul, obezitatea, sedentarismul și istoricul familial de boli de inimă.

  Poți programa o consultație la cardiolog prin intermediul platformei noastre online de programare sau prin apel telefonic la biroul nostru.