Locul unde expertiza medicală întâlnește grija și compasiunea.

Primește informații despre sănătate

Shopping cart

  Subtotal 0,00 lei

  View cartCheckout

  Chirurgie vasculară

  • Home
  • Chirurgie vasculară

  Chirurgia vasculară la MetaMed

  Chirurgia vasculară este o specizare medicală dedicată diagnosticării și tratamentului afecțiunilor sistemului vascular, incluzând arterele, venele și limfaticele. Chirurgii vasculari sunt specialiști în intervenții chirurgicale și proceduri minim invazive destinate îmbunătățirii circulației sângelui și rezolvării problemelor vasculare.
  La MetaMed, echipa noastră de chirurgi vasculari oferă o gamă completă de servicii pentru diagnosticarea și tratamentul bolilor vasculare, incluzând intervenții chirurgicale complexe și proceduri minim invazive. Ne angajăm să îmbunătățim sănătatea vaselor tale și să-ți ofere o calitate de viață mai bună.

  Când trebuie să te programezi?

  Este recomandat să te programezi pentru o consultație la chirurgul vascular dacă ai experimentat simptome precum durere sau umflare în picioare, vene varicoase, senzație de greutate în membrele inferioare sau durere la mers. De asemenea, este indicat să consulți un chirurg vascular dacă ai factori de risc pentru boli vasculare, cum ar fi istoric familial de boli vasculare, diabet, hipertensiune arterială sau fumat. Este important să consultăm un chirurg vascular în mod regulat pentru evaluări preventive și pentru gestionarea sănătății vasculare.

  De ce să alegi MetaMed?

  • Expertiză și experiență în chirurgia vasculară, oferind o îngrijire de cea mai înaltă calitate pentru sănătatea vaselor tale.
  • Utilizarea celor mai noi tehnologii și metode de tratament, pentru rezultate precise și eficiente.
  • Abordare personalizată și empatică, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient.
  • Angajament față de siguranța și satisfacția pacientului, asigurând o experiență de îngrijire medicală pozitivă și reconfortantă.
  • Parteneriat pe termen lung în gestionarea sănătății tale vasculare, oferind suport continuu și îndrumare în întreaga ta călătorie către o circulație sănătoasă și o viață activă.

  Din echipa noastră de chirurgie

  Dr Chirurgie vasculara Gruia Andra

  Dr. Gruia Andra

  Medic Specialist, Chirurgie Vasculară

  Grijă pentru vasele tale sanguine

  La MetaMed, ne angajăm să oferim o îngrijire vasculară de încredere și personalizată, pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și calitatea vieții.

  Întrebări frecvente

  Simptomele precum durerea în picioare, umflarea, senzația de greutate sau venele varicoase ar trebui luate în serios și să fie evaluate de un chirurg vascular.

  Factorii de risc includ istoricul familial de boli vasculare, diabet, hipertensiune arterială, fumat și stilul de viață sedentar.

  Poți programa o consultație la chirurgul vascular prin intermediul platformei noastre online de programare sau prin apel telefonic la biroul nostru.