Locul unde expertiza medicală întâlnește grija și compasiunea.

Primește informații despre sănătate

Shopping cart

  Subtotal 0,00 lei

  View cartCheckout

  Specializări

  metaiconServicii

  Specializările clinicii noastre

  service_card_bg
  cardiologie

  Cardiologie

  Inimă sănătoasă, viață fericită

  Citește mai mult
  service_card_bg
  tiroida

  Endocrinologie

  Armonie hormonală, sănătate totală

  Citește mai mult
  service_card_bg
  neurologie

  Neurologie

  Sănătate cerebrală, viață activă

  Citește mai mult
  service_card_bg
  psihiatrie

  Psihiatrie

  Echilibru mental, viață bună

  Citește mai mult
  service_card_bg
  chirurgie

  Chirurgie vasculară

  Grijă pentru vasele tale sanguine

  Citește mai mult
  service_card_bg
  psihologie

  Psihologie

  Mintea sănătoasă, corp sănătos

  Citește mai mult
  service_card_bg
  homeopatie

  Homeopatie

  Echilibru și vindecare naturală

  Citește mai mult
  service_card_bg
  why_box_1

  Medicina muncii

  Relația om-muncă

  MetaMed: Clinica ta de încredere

  Contactează-ne

  MetaMed este dedicată oferirii de servicii medicale de înaltă calitate, acoperind o gamă largă de specialități pentru a vă asigura sănătatea și bunăstarea. Cu o echipă de profesioniști experimentați și o infrastructură modernă, suntem pregătiți să răspundem tuturor nevoilor dumneavoastră medicale.

  Cardiologie

  Departamentul nostru de cardiologie este echipat cu tehnologie de vârf pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor cardiace. De la consultații de rutină la proceduri complexe, medicii noștri cardiologi sunt aici pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru sănătatea inimii dumneavoastră.

  Neurologie

  Echipa noastră de neurologi este specializată în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului nervos. Cu ajutorul echipamentelor avansate și a unei abordări personalizate, vă asigurăm că veți primi îngrijirea necesară pentru a menține și îmbunătăți funcționarea sistemului nervos.

  Ortopedie

  Serviciile noastre de ortopedie includ tratamente pentru afecțiuni musculo-scheletice, de la leziuni sportive la afecțiuni degenerative. Ortopedii noștri utilizează cele mai noi tehnici chirurgicale și non-chirurgicale pentru a vă ajuta să reveniți la o viață activă și fără durere.

  Ginecologie

  La MetaMed, oferim servicii complete de ginecologie, inclusiv consultații, tratamente și intervenții chirurgicale. Ne concentrăm pe sănătatea și bunăstarea femeilor, asigurându-ne că fiecare pacientă primește atenția și îngrijirea de care are nevoie.

  Pediatrie

  Departamentul nostru de pediatrie este dedicat sănătății și dezvoltării copiilor. Medicii noștri pediatri sunt pregătiți să trateze o gamă largă de afecțiuni și să ofere sfaturi utile pentru creșterea și dezvoltarea armonioasă a copiilor dumneavoastră.

  MetaMed – Partenerul dumneavoastră în sănătate

  La MetaMed, credem în prevenție, diagnostic precoce și tratament eficient. Vă invităm să descoperiți toate serviciile noastre și să ne permiteți să fim partenerii dumneavoastră în menținerea sănătății. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație și a face primul pas spre o viață mai sănătoasă!

  Cardiolog

   

  Cardiolog