Locul unde expertiza medicală întâlnește grija și compasiunea.

Primește informații despre sănătate

Shopping cart

  Subtotal 0,00 lei

  View cartCheckout

  Utile

  Video

  placeholder
  placeholder
  placeholder
  placeholder
  placeholder
  placeholder
  metaiconÎntrebări frecvente

  Primești răspunsuri la orice întrebare

  La MetaMed, oferim o gamă largă de specialități medicale, printre care se numără endocrinologie, cardiologie, psihiatrie, nutriție, homeopatie, oftalmologie și multe altele. Echipa noastră multidisciplinară poate aborda diverse nevoi medicale pentru a asigura îngrijirea integrală a pacienților noștri.
  Programarea unei consultații la MetaMed poate fi făcută prin telefon, prin intermediul platformei noastre online de programare sau prin e-mail. Echipa noastră de asistenți medicali este disponibilă pentru a vă ajuta să găsiți un program care să se potrivească nevoilor și preferințelor dumneavoastră.
  La MetaMed, punem siguranța și bunăstarea pacienților noștri pe primul loc. Am implementat protocoale stricte de igienă și dezinfectare în întreaga clinică, asigurând distanțare socială în sălile de așteptare și purtarea echipamentelor de protecție de către personalul medical. De asemenea, oferim opțiuni de consultații virtuale pentru a răspunde nevoilor pacienților care preferă să rămână în siguranță acasă.

  Ai alte întrebări?

   Întrebări și Răspunsuri Frecvente (FAQ)

   Bine ați venit la pagina noastră de întrebări frecvente! Aici veți găsi răspunsuri la cele mai comune întrebări despre serviciile și procedurile noastre. Dacă aveți alte întrebări, nu ezitați să ne contactați.

   1. Cum pot programa o consultație la MetaMed?

   Pentru a programa o consultație, puteți suna la recepția noastră la numărul de telefon [inserați numărul de telefon] sau puteți utiliza formularul de programare online disponibil pe site-ul nostru. De asemenea, ne puteți vizita direct la sediul nostru pentru a discuta cu personalul nostru de recepție.

   2. Ce documente trebuie să aduc la prima consultație?

   La prima consultație, vă rugăm să aduceți actul de identitate, cardul de sănătate și orice documente medicale relevante, cum ar fi analizele anterioare, rezultatele investigațiilor imagistice sau scrisori medicale de la alți specialiști.

   3. Acceptați asigurări medicale?

   Da, MetaMed colaborează cu mai multe companii de asigurări medicale. Vă recomandăm să verificați lista actualizată a partenerilor noștri de asigurări pe site-ul nostru sau să ne contactați pentru mai multe informații.

   4. Ce tipuri de investigații se pot face la MetaMed?

   La MetaMed, oferim o gamă largă de investigații, inclusiv analize de sânge, ecografii, EKG, RMN, CT și multe altele. Fiecare departament dispune de echipamente moderne pentru a asigura diagnostice precise și rapide.

   5. Cum pot obține rezultatele investigațiilor mele?

   Rezultatele investigațiilor pot fi ridicate personal de la recepția noastră sau, în anumite cazuri, pot fi trimise prin e-mail sau disponibile pe portalul nostru online pentru pacienți. Vă vom informa despre opțiunile disponibile la momentul efectuării investigației.

   6. Oferiți servicii de urgență?

   MetaMed nu este un centru de urgență. În caz de urgență medicală, vă rugăm să contactați serviciile de urgență locale sau să mergeți la cel mai apropiat spital de urgență. Pentru situații non-urgente, puteți programa o consultație cât mai curând posibil.

   7. Cum pot anula sau reprograma o consultație?

   Pentru a anula sau reprograma o consultație, vă rugăm să ne contactați telefonic cu cel puțin 24 de ore înainte de ora programată. În acest fel, putem oferi slotul dumneavoastră unui alt pacient care are nevoie de îngrijiri medicale.

   8. Ce măsuri de siguranță implementați în contextul pandemiei COVID-19?

   La MetaMed, siguranța pacienților noștri este prioritară. Am implementat măsuri stricte de igienă și siguranță, inclusiv dezinfectarea regulată a spațiilor, purtarea obligatorie a măștilor și distanțarea socială. Vă rugăm să respectați aceste măsuri pentru a asigura sănătatea tuturor celor implicați.

   Dacă aveți alte întrebări sau nelămuriri, echipa MetaMed este aici pentru a vă ajuta. Contactați-ne prin telefon, e-mail sau vizitați-ne la sediul nostru pentru asistență suplimentară.

   Glicemie

    

   Glicemie

   Glicemie