Locul unde expertiza medicală întâlnește grija și compasiunea.

Primește informații despre sănătate

Shopping cart

  Subtotal 0,00 lei

  View cartCheckout

  Psihologie

  Psihologia la MetaMed

  Psihologia este știința care studiază mintea și comportamentul uman, concentrându-se pe aspectele mentale, emoționale și comportamentale ale individului și ale relațiilor sociale.
  La MetaMed, echipa noastră de psihologi oferă o gamă variată de servicii pentru îngrijirea sănătății mintale. Ne angajăm să fim un partener de încredere în călătoria ta către o sănătate mintală și o bunăstare emoțională.

  Când trebuie să te programezi?

  Este recomandat să te programezi pentru o consultație psihologică dacă te confrunți cu simptome precum anxietate, depresie, stres excesiv, tulburări de somn sau probleme de relaționare. Terapia psihologică poate fi benefică și în situații de tranziție sau schimbare majoră în viața ta. Este important să știi că terapia psihologică poate fi eficientă în gestionarea problemelor de sănătate mintală și îmbunătățirea calității vieții.

  De ce să alegi MetaMed?

  • Expertiză specializată și calificare în domeniul psihologiei, oferind îngrijire profesională și de încredere.
  • Abordare personalizată și empatică, adaptată nevoilor individuale ale fiecărui pacient.
  • Confidențialitate și siguranță garantate în cadrul fiecărei sesiuni de terapie.
  • Utilizarea unor tehnici și abordări terapeutice eficiente, axate pe rezultate și pe îmbunătățirea bunăstării pacienților.
  • Suport continuu și îndrumare în întreaga ta călătorie către o sănătate mintală și emoțională echilibrată.

  Din echipa noastră de psihologie

  Psiholog clinician Mohammad Inas

  Dr. Mohammad Inas

  Psiholog Clinician, Psihologie

  Minte sănătoasă, corp sănătos

  La MetaMed, suntem aici pentru a te ajuta să-ți recuperezi echilibrul mental și să-ți îmbunătățești calitatea vieții. Oferim un spațiu sigur și sprijinitor în care poți explora, înțelege și depăși provocările tale personale.

  Întrebări frecvente

  Poți beneficia de terapie psihologică programând o consultație cu unul dintre psihologii noștri. Împreună, veți identifica obiectivele terapeutice și veți începe să explorați și să abordați problemele tale.

  Terapia psihologică poate ajuta la gestionarea stresului, anxietății, depresiei și a altor probleme de sănătate mintală, îmbunătățind astfel calitatea vieții și bunăstarea emoțională.

  Poți programa o consultație la un psiholog la MetaMed prin intermediul platformei noastre online de programare sau prin apel telefonic la biroul nostru.