Locul unde expertiza medicală întâlnește grija și compasiunea.

Primește informații despre sănătate

Shopping cart

  Subtotal 0,00 lei

  View cartCheckout

  Endocrinologie

  Endocrinologia la MetaMed

  Endocrinologia este specializarea medicală care se ocupă cu studiul glandelor endocrine și a hormonilor pe care acestea îi produc și îi eliberează în organism. Glandele endocrine controlează o gamă largă de funcții în corp, inclusiv metabolismul, creșterea și dezvoltarea, starea de spirit, somnul, funcția sexuală și multe altele.
  La MetaMed, echipa noastră de endocrinologi oferă evaluări comprehensive și tratamente personalizate pentru o varietate de tulburări endocrine, inclusiv diabetul zaharat, tulburările tiroidiene și multe altele. Abordarea noastră se axează pe identificarea cauzelor profunde ale afecțiunilor endocrine și pe gestionarea lor în mod holistic, pentru a promova sănătatea și bunăstarea pacienților noștri.

  Când trebuie să te programezi?

  Este recomandat să te programezi pentru o consultație endocrinologică dacă ai experimentat simptome precum oboseală inexplicabilă, schimbări în greutate, tulburări ale ciclului menstrual, intoleranță la frig sau la căldură, tulburări de somn sau alte semne care ar putea indica un dezechilibru hormonal. Este important să consulți un endocrinolog în mod regulat pentru evaluări preventive și pentru gestionarea sănătății tale hormonale.

  De ce să alegi MetaMed?

  • Expertiză specializată în endocrinologie, asigurând îngrijire de cea mai înaltă calitate pentru nevoile tale hormonale.
  • Abordare personalizată și holistica, identificând și gestionând cauzele profunde ale afecțiunilor endocrine
  • Utilizarea celor mai noi tehnologii și metode de diagnostic și tratament, garantând evaluări precise și tratamente eficiente.
  • Angajament față de sănătatea și bunăstarea pacientului, oferind suport continuu și îndrumare în călătoria către echilibrul hormonal și sănătatea optimă.

  Din echipa noastră de endocrinologie

  Dr endocrinologie Bucur Paula

  Dr. Bucur Paula

  Medic Specialist, Endocrinologie

  Armonie hormonală, sănătate totală

  La MetaMed, îți promitem sănătate hormonală și echilibru pentru o viață plină de vitalitate și bunăstare.

  Întrebări frecvente

  Simptomele precum oboseala inexplicabilă, schimbările în greutate sau tulburările menstruale ar trebui luate în serios și să fie evaluate de un endocrinolog.

  Poți programa o consultație la un endocrinolog prin intermediul platformei noastre online de programare sau prin apel telefonic la biroul nostru.

  Pentru evaluarea funcției endocrine, endocrinologul poate recomanda analize de sânge pentru nivelurile hormonale, ecografii tiroidiene sau alte teste de diagnostic specializate.