Locul unde expertiza medicală întâlnește grija și compasiunea.

Primește informații despre sănătate

Shopping cart

  Subtotal 0,00 lei

  View cartCheckout

  Neurologie

  Neurologia la MetaMed

  Neurologia este specializarea medicală care se ocupă cu diagnosticarea, tratarea și gestionarea bolilor și afecțiunilor sistemului nervos, inclusiv a creierului, măduvei spinării și nervilor periferici. Neurologii sunt specialiști instruiți pentru a diagnostica și trata o gamă variată de afecțiuni neurologice, de la dureri de cap și migrene până la epilepsie, scleroză multiplă și accident vascular cerebral.
  La MetaMed, echipa noastră de neurologi oferă servicii specializate pentru diagnosticul și tratamentul afecțiunilor neurologice. Folosim cele mai recente tehnologii și abordări pentru a asigura o evaluare precisă și tratament eficient pentru pacienții noștri.

  Când trebuie să te programezi?

  Este recomandat să te programezi pentru o consultație neurologică dacă experimentezi simptome precum dureri de cap severe și persistente, pierderea sau slăbirea controlului motor, tulburări de vedere sau de echilibru, sau orice alt simptom care ridică suspiciunea unei afecțiuni neurologice. De asemenea, persoanele cu istoric familial de boli neurologice ar trebui să considere programarea unei consultații preventive.

  De ce să alegi MetaMed?

  • Expertiză specializată și experiență vastă în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor neurologice.
  • Abordare personalizată și empatică, concentrată pe nevoile și preocupările individuale ale fiecărui pacient.
  • Utilizarea celor mai noi tehnologii și metode de diagnostic și tratament pentru evaluări precise și tratamente eficiente.
  • Angajament față de satisfacția și siguranța pacientului, oferind o experiență de îngrijire medicală pozitivă și reconfortantă.
  • Parteneriat pe termen lung în gestionarea sănătății tale neurologice, oferind suport continuu și îndrumare în întreaga ta călătorie către o viață sănătoasă și activă.

  Sănătate cerebrală, viață activă

  La MetaMed, suntem aici pentru a îngriji și proteja sănătatea creierului tău. Ne angajăm să oferim o îngrijire neurologică personalizată, de înaltă calitate și cu empatie, pentru fiecare pacient.

  Întrebări frecvente

  Simptomele precum durerile de cap severe și persistente, tulburările de vedere sau de echilibru, slăbiciunea musculară sau orice alt simptom neobișnuit ar trebui evaluate de un neurolog.

  În funcție de simptomele și problemele specifice ale pacientului, neurologul ar putea recomanda teste precum imagistica cerebrală (CT sau RMN), EEG, sau teste de laborator pentru evaluarea afecțiunii.

  Da, în unele cazuri, terapiile non-medicamentoase precum terapia fizică, terapia ocupatională sau consilierea pot fi parte a planului de tratament pentru afecțiunile neurologice. Este important să discutați cu neurologul dumneavoastră pentru a stabili cel mai potrivit plan de tratament pentru dumneavoastră.